چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۳
درخت تناور و ۳۵ ساله خیریه ولیعصر (عج) حاصل پشتوانه دعای خیر مردم و نیازمندان

حوزه/ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان درخت تناور و ۳۵ ساله خیریه ولیعصر (عج) را حاصل پشتوانه دعای خیر مردم و نیازمندان دانست ..

به گزارش خبرنگار خبرگزاری از کاشان، میثم نمکی در نشست اصحاب رسانه که به همت مؤسسه خیریه ولیعصر (عج) کاشان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علمای عامل و نیکوکار، به ویژه زنده‌یاد آیت‌الله خراسانی به عنوان بنیان‌گذار این مجموعه ارزشمند، گفت: برکات این عالم مجاهد کماکان در جامعه جاری است و نفس‌های قدسی همواره بذر خیر و شکوفایی را در دل‌ها می‌کارند.

وی درخت تناور و ۳۵ ساله خیریه ولیعصر (عج) را حاصل پشتوانه دعای خیر مردم و نیازمندان دانست و افزود: ریشه این درخت در اعماق دل‌های کسانی است که چشم امید به این مجموعه دوخته‌اند، از این رو اقدام خیرخواهانه و انفاق در آیات و روایات جایگاه والایی دارد و به شکرانه سلامتی، خداوند منت می‌گذارد تا انسان‌ها در این سفره پربرکت سهمی داشته باشند.

نمکی با تأکید بر لزوم اهمیت ترویج فرهنگ احسان و مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: فرصت عمر به سرعت برق و باد می‌گذرد و هر نفس اگر توام با نیک‌اندیشی و کار خیر باشد به عنوان باقیات الصالحات در دنیا و آخرت توشه‌راه انسان خواهد شد، ضمن اینکه روایات معصومین (ع) نیز به صراحت بیان می‌کنند که رجوع یک نیازمند به سوی انسان، توفیق الهی برای کسب پاداش و انجام عمل صالح است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان خطاب به اصحاب رسانه خاطرنشان کرد: کمک‌های مومنانه و خیرخواهانه صرفاً مادی نیست و خبرنگاران شاید به واسطه بضاعت مالی در مضیقه باشند، اما به مدد هنر و قلم خود می‌توانند بازتاب‌دهنده حرکات ارزشمند خیرین باشند.

به گفته وی کمک فکری، مشاوره و هدایت افکار عمومی به سمت رفع محرومیت، ایجاد اشتغال و حمایت از یتیمان، بسیار فراتر از کمک‌های مالی اثرگذار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با یاد کردن از مربیان بزرگ تربیتی همچون مرحوم استاد رضا روزبه و گرامیداشت یاد شهدا، بیان کرد: قلم رسانه توانایی تکثیر خیرات را دارد و خبرنگاران با مشارکت در طرح‌های ابتکاری مانند «سفیران رسانه‌ای» می‌توانند به رسالت اجتماعی و وجدان کاری خود جامه عمل بپوشانند و رضایت الهی را کسب کنند.

در پایان این نشست، طرح تفاهم‌نامه همکاری مشترک و راه‌اندازی «سفیران رسانه‌ای» با هدف هم‌افزایی بیشتر میان اصحاب رسانه و مؤسسه خیریه ولیعصر (عج) کاشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha